Tel: 040 425 150 | 070 481 394

Kupi zdaj, plačaj kasneje

14 dnevno vračilo denarja

Mnenja uporabnikov

Asko Sakič
Read More
Pozdravljeni.

Par mesecev nazaj sem se odločil za nakup vašega vodnega filtra. Živim v Celju. Zavedam se kako je pomembna čista kvalitetna voda za naše telo. Zavedam se da voda v naših pipah ni najboljše kvalitete zaradi onesnaženosti okolja in starih vodovodnih napeljav. Vodo ki je slabše kvalitete ki jo dnevno pijemo in uporabljamo pri kuhanju slabo vpliva na naše telo. Naše telo ne more odstraniti slabe stvari v vodi in se umazanija nabira v našem telesu. Zaradi slabe vode se lahko pojavi cel kup zdravstvenih težav.

Z nakupom sem zelo zadovoljen, voda je boljšega okusa ni oblog pri kuhanju...Pohvali bi vaš strokovni pristop, montažo , dizajn, voda dobre kvalitete...Priporočam nakup tega filtra za vodo za boljšo kvaliteto življenja.

Hvala vam in lep pozdrav iz Celja.
Nuša Koželj
Read More
Pozdrav, sistem mi je všeč, nanj sem se navadila hitro, saj je enostaven za uporabo. Hči ga uporablja za vročo vodo, ker olajša pripravo vročih napitkov, saj je prej večkrat pogrevala vodo v mikrovalovni. Voda ima odličen okus, vodni kamen ne nastaja. Nakup aparata bi vsekakor priporočila.

Lep pozdrav, Nuša Koželj
Doro Erjavec
Read More
Pozdravljeni.

Prvotni namen pri nakupu filtra Coway CHP 250 je bilo pitje zdrave vode. Potem pa sem opazil, da se z uporabo filtrirane vode izboljša tudi okus napitkov. Kava in čaj sta bolj aromatična in okusna. Poleti je tudi zelo prijetno piti vodo, ki jo naprava ohladi. Filtrirano vodo sem poskusil uporabljati za vlažilnik zraka, ker ima stanovanje pozimi zelo suh zrak. Uporaba se je krasno obnesla, saj filter izloči iz vode tudi minerale. Prej sem kupoval demineralizirano vodo, ki pa je seveda zaradi velikih količin nerodna za prenašanje in ni poceni. Tudi poraba plastičnih kanistrov ni ekološka. Filtrirano vodo uporabljamo tudi za kuhanje hrane in za likanje. Priznam, da si težko predstavljam življenje brez te naprave. To je bila ena mojih najboljših investicij v gospodinjske aparate. Lep pozdrav,Pozdravljeni. Prvotni namen pri nakupu filtra Coway CHP 250 je bilo pitje zdrave vode. Potem pa sem opazil, da se z uporabo filtrirane vode izboljša tudi okus napitkov. Kava in čaj sta bolj aromatična in okusna. Poleti je tudi zelo prijetno piti vodo, ki jo naprava ohladi. Filtrirano vodo sem poskusil uporabljati za vlažilnik zraka, ker ima stanovanje pozimi zelo suh zrak. Uporaba se je krasno obnesla, saj filter izloči iz vode tudi minerale. Prej sem kupoval demineralizirano vodo, ki pa je seveda zaradi velikih količin nerodna za prenašanje in ni poceni. Tudi poraba plastičnih kanistrov ni ekološka. Filtrirano vodo uporabljamo tudi za kuhanje hrane in za likanje.

Priznam, da si težko predstavljam življenje brez te naprave. To je bila ena mojih najboljših investicij v gospodinjske aparate.

Lep pozdrav,

Doro Erjavec
Nina Rupnik
Read More
Aparat CHP 250L uporabljam že več kot eno leto. Voda je odličnega okusa, resnično te odžeja in čutiš da telesu prija. Ko piješ drugo vodo takoj opaziš razliko in hkrati lahko čutiš da so v njej raztopljene snovi. Ko odhajamo od doma vedno napolnimo vse steklenice ki jih imamo doma, da imamo zalogo vode za ves dan 😊
Vodo ravno tako uporabljamo za kuhanje hrane in pri pripravi toplih napitkov, predvsem čajev. Je enostaven za uporabo, za vzdrževanje.

Nakup naprave bi definitivno priporočila!

Hvala in lep pozdrav,
Nina Rupnik
Previous
Next

Shoefresh Slovenija
SheuBRAND d.o.o.
Gozdna pot 1d
1370 Logatec

040 425 150
070 481 394
info@zdravavoda.si

Copyright © zdravavoda 2020  |  Pogoji in določila  |  Piškotki