Tel: 040 425 150 | 070 481 394

Kupi zdaj, plačaj kasneje

14 dnevno vračilo denarja

O Coway-u

O ORGANIZACIJI

Od ustanovitve leta 1989 ponujajo izdelke in storitve, ki skrbijo za vse vidike življenja, vključno z vodo, zrakom in spanjem. S svojimi inovacijami, zadovoljstvom strank in vrednostjo blagovne znamke, se Coway uvršča v sam svetovni vrh.

Coway je dobro znano podjetje za čiščenje vode in je bilo imenovano za najboljše podjetje za čiščenje vode in zraka v Južni Koreji in Maleziji.

Coway ima svoj raziskovalni in razvojni center s 370 znanstveniki.

Visoka kakovost vode je zelo dobro zagotovljena. To dokazujejo različni certifikati, ki jih je prejel Coway.

TUV SUD – tehnični nemški certifikat ki je sinonim za kvaliteto in varnost. Ponazarja kvaliteto, varnost in trajnost (če ima izdelek ta certifikat smo kot kupci lahko prepričani v njegovo kakovost)

FDA – ameriški certifikat, ki zagotavlja varnost, učinkovitost in varnost za uporabnikovo zdravje pri izdelkih, ki prihajajo v stik z živili ali vodo, kozmetiko ali medicinskimi pripomočki.

WQA GOLD SEAL – je zanesljivo zagotovilo za kakovost izdelkov, trajnost in varnost za vas, potrošnika. Sistemi, ki prikazujejo zlati pečat, potrošnikom kažejo, da so sistemi za čiščenje vode strogo testirani in izpolnjujejo stroge industrijske standarde.

NSF – standard, ki potrošniku zagotavlja da produkt ustreza izjemno strogim standardom za zaščito človekovega zdravja. Izdelek z NSF standardom ponazarja, da proizvajalec sledi izjemno strogim in postopkom, ki jih predpisuje NSF. Ustanovljen leta 1944 in njihova glavna misija je zagotavljanje in izboljševanje javnega zdravja.

RoHS COMPLIANT – Standard dokazuje skladnost izdelka z direktivo Evropske unije 2002/95/ES, ki govori o omejevanju uporabe določenih nevarnih snovi v električni in elektronski napravi in s tem zmanjšuje škodljive učinke elektronskih naprav na okolje in človeka

HALAL – standard, ki dovoljuje prodajo in uporabo izdelka v islamskih državah. Dosega standarde t.i. Sharia zakona, ki muslimane uči kako naj živijo posamezne aspekte njihovega življenja, da ustrezajo  muslimanski veri. ENERGY STAR – standard, ki dokazuje energetsko varčnost izdelka (manjša poraba energije, manjši okoljski vplivi)

PRIZNANI DIZAJNERSKI NASLOVI

IMAJO NAJVEČJI RAZISKOVALNI CENTER ZA RAZISKOVANJE VODE NA SVETU

  • 46% zaposlenih je visoko izobraženih magistrskih in doktorskih raziskovalcev;
  • 14 zaposlenih Certificiranih specialistov za vodo s strani Združenja za kakovost vode;
  • lastni laboratorij za razvoj filtrov in ostalih komponent čistilnikov vode
  • imajo akreditiran laboratorij za testiranje vode odobren pri Združenju za kakovost voda
  • imajo testni laboratorij, kjer uporabniki v praksi preizkusijo njihove izdelke, podajo mnenje. Njihovo mnenje je nato upoštevano pri izboljšavah izdelkov, da so čim bolj uporabniku prijazni in uporabni.

Njihovi raziskovalci so posvetili svoje trdo delo in strast raziskavam, ki potrošnikom zagotavljajo čistejšo in varnejšo vodo.

MILIJONI ZADOVOLJNIH STRANK PO VSEM SVETU

– njihova globalna mreža obsega 5 celin, 4 lokalne podružnice in regionalne zastopnike, ki oskrbujejo več kot 60 držav

V SKRBI ZA OKOLJE IN LJUDI

Delujejo »zeleno« – skrbijo za čim manjše negativne učinke po celotnem podjetju – od razvoja, proizvodnje, prodaje, odlaganja, recikliranja. Prav tako gradijo t.i. zelena partnerstva z dobavitelji, da le ti dosegajo čim manjše izpuste toplogrednih plinov.

Pomagajo izboljševati življenje – gradijo vrtine za črpanje pitne vode v Kambodži; vodijo storitveno podjetje za izgradnjo šol v Afriki »Rent for help«

Podnebne spremembe so eden največjih izzivov našega časa. Coway želi biti pozitiven akter v podnebnih spremembah, s čimer zagotavlja, da se podnebje ohranja na varnih ravneh po svetu za skupnosti in okolje. To zahteva pomembne naložbe in sodelovanje. Sodelujemo v shemi korporativnega prostovoljnega načrta za zmanjšanje emisij ogljika.

DELOVANJE IN FILOZOFIJA COWAY-A

Delujejo s prepričanjem in samozavestnim delovanjem za zdravje ljudi, da ustvarjajo njihovo življenje čim bolj udobno in priročno, s čimer vodijo spremembe na trgu.

Svojo »dobroto« jemljejo kot poslovno filozofijo, s katero prispevajo k ustvarjanju boljšega sveta s tem kar počnejo.

VIZIJA COWAY-A

Izdelovati produkte, ki izboljšujejo kvaliteto življenja, so prilagojeni potrebam uporabnikov in njihovemu zadovoljstvu.

Biti podjetje, ki je predano dobrobiti ljudi, okolju in naši prihodnosti.

CILJ COWAY-A

Zasnovan da varuje vaše zdravje.

Osredotočanje na kontinuirano ustvarjanje boljšega sveta, namesto da bi bili zadovoljni z doseženim.

Coway: voda s čistim okusom

Shoefresh Slovenija
SheuBRAND d.o.o.
Gozdna pot 1d
1370 Logatec

040 425 150
070 481 394
info@zdravavoda.si

Copyright © zdravavoda 2020  |  Pogoji in določila  |  Piškotki