Tel: 040 425 150 | 070 481 394

Kupi zdaj, plačaj kasneje

14 dnevno vračilo denarja

Zakaj izbrati Coway

1.
Ker Coway ni samo filter, ampak je sistem za pridobivanje okusne, čiste in zdrave vode.

2.
Ker boste pili vodo z užitkom, kot bi jo pili iz najčistejšega izvira. Zaželeli si boste natočiti kozarec iz studenca v vašem domu. To sistem Coway omogoča.

3.
Ker sistem Coway z zlatim WQA znakom kakovosti izpolnjuje tudi najvišje industrijske standarde (ki so zahtevnejši kot pri izdelkih za domačo rabo) saj zagotavlja vsaj 10 let zagotovljenega stabilnega delovanja brez nihanj v kakovosti delovanja. Coway dobavlja svoje sisteme večini največjim svetovnih farmacevtskim in raziskovalnim laboratorijem, kjer pri delu potrebujejo resnično čisto vodo.

4.
Postali boste pravi somelier za vodo in otroci bodo navdušeni nad napravo in nad vodo.

5.
Ker imate takoj na voljo vročo, hladno ali vodo s sobno temperaturo… čaj ali kavo imate pripravljeno v nekaj sekundah.

6.
Ker lahko okusite resnično pravi okus kave, čaja in drugih napitkov

7.
Ker so napitki, čaji npr. Resnično kristalno čistega videza

8.
Ker potrebujete manj kave, čaja ipd, da dosežete popoln okus

9.
Ker bodo plastenke z vodo postale za vas preteklost in se vam bodo sodelavci smejali, ko boste s sabo nosili steklenico z vodo. S časom pa bodo sami želeli piti vašo vodo z vami, ker bodo okusili in razumeli.

10.
Ker zalivanje rastlin z vodo iz sistema Coway bistveno podaljša življenjsko dobo rastlin

11.
Ker hrano kuhate z neklorirano in čisto vodo… in vaša prebavila, ki so temelj imunskega sistema vam bodo hvaležna.

12.
Ne razmišljajte več o opozorilih o prekuhavanju vode – vodni filter Coway poskrbi , da tudi najbolj onesnažena voda npr. S fekalijami,  škodljivimi mikroorganizmi ali celo z radioaktivnimi snovmi postane popolnoma čista in neoporečna.

13.
Voda iz vodnega sistema Coway je tako dobrega in čistega okusa, da si jo telo s časom dobesedno zaželi zaužiti.

14.
Ker je voda v telesu transportni sistem – je pomemben sestavni del sistema, ki telesu prinaša hranila in kisik in odnaša odpadne produkte iz celic. Bolj kot je voda očiščena raztopljenih snovi, bolj je učinkovita pri transportu snovi v telesu. In Coway sistem s svojim delovanjem to dokazano omogoča.

15.
Ker ne boste več razmišljali o azbestnih, kovinskih, katranskih ipd. Ceveh v vodovodni napeljavi. In vas ne bo prestrašilo dejstvo, da je povprečna starost vodovodnih napeljav med 30 in 60 let. In vam dejstvo, da so izgube vode 25% v Ljubljanski vodovodni infrastrukturi ne bo več vcepljalo dvoma o tem, po kakšni poti pride voda do vas. In vas pogled na cevi v vaši hišni napeljavi ne bo šokiral tako, da si niti pipe ne boste več upali odpreti…. Pri sistemu Coway vsa nečistoča priteče samo do vhoda v sistem….. Pri izhodu se izlije v kozarec samo čistoča.

16.
Ker je sistem Coway enostaven za uporabo ter obenem vrhunski produkt. Je Mercedes med sistemi za čiščenje vode, brez prave konkurence.

Coway: voda s čistim okusom

Shoefresh Slovenija
SheuBRAND d.o.o.
Gozdna pot 1d
1370 Logatec

040 425 150
070 481 394
info@zdravavoda.si

Copyright © zdravavoda 2020  |  Pogoji in določila  |  Piškotki